Šećer

AGRAGOLD šećer

Za velika i mala domaćinstva, za sve koje vole praviti kolače, poslatice, slatko, džemove ili jednostavno žele zasladiti svoje tople ili hladne napitke, AGRAGOLD ima idealan proizvod u svom asortimanu bijelog šećera praćen jednostavnim sloganom - Zasladi život!

Bijeli kristalni šećer AGRAGOLD je fine granulacije te se brzo i lako topi kod pripreme kolača i raznih poslastica i pakuje se u papirna pakovanja od 1 kg, 5kg i 25 kg kao i u OPP pakovanjima od 1 i 2 kg.

AGRAGOLD kocka pakovana u kartonu od 1 kg je idealna za slađenje kafe, čaja ili drugih toplih napitaka.

AGRAGOLD šećer u prahu je specijalni AGRAGOLD kristalni šećer samljeven u najfiniji prah. Sitno mljeveni kristali AGRAGOLD šećera lako su topivi i odlično se miješaju sa tijestom, kremama, glazurama i ostalim sastojcima kod pravljenja raznih poslastica te je idealan za posipanje već gotovih torti i kolača.

Svi proizvodi pod markom AGRAGOLD proizvedeni su po najvišim standardima tehnologije u prehrambenoj industriji. Njihov kvalitet kontroliše se u svim koracima proizvodnog procesa, kao i kod nabave sirovine i potvrđen je najvišim standardima kvaliteta u prehrambenoj industriji.

AGRAGOLD Demerara smeđi šećer zauzima posebno mjesto među AGRAGOLD specijalitetima i unosi egzotičnost u Vaš dom.

STUDEN - AGRANA proizvodi

Kristalni bijeli šećer

Bijeli kristalni šećer je u obliku sitnih kristala koji su jasno vidjivi i iste su veličine. Namijenjen je za svakodnevnu upotrebu, a preporučuje se za pravljenje kolača i drugih slatkih jela, kao i za slađenje svih vrsta toplih i hladnih napitaka.
Kristalni bijeli šećer pod brendom STUDEN-AGRANA pakuje se u papirne vreće od 25 i 50 kg, polipropilenske vreće od 50 kg i big bag pakovanja od 1.000 kg.


 

The natural upgrade.

  • Sugar.
  • Starch.
  • Fruit.
© AGRANA Beteiligungs-AG